video placeholder

Op je mobiel...

Handleiding mobiel

In de video hiernaast laat ik zien hoe je het beste via je mobiel gebruik maakt van de papegaaienschool. Handige tips die het kijken naar zowel de video's als het overige lesmateriaal prettiger maken. Let op dat video's altijd moeten worden ingeladen en het dus afhankelijk van uw internet verbinding is hoe snel dit gebeurd.

Over Deze Instructie

Het internet is een globaal netwerk van miljoenen, zo niet miljarden aan elkaar geschakelde computers. Een grote berg techniek dus. Dat er nu en dan iets fout gaat, is eerder te verwachten dan vreemd. Geen paniek dus als inloggen of iets anders even niet lukt. Met de tips in de video komt u er vrijwel altijd uit. Lukt het alsnog niet om in te loggen, raadpleeg dan onze helpdesk.

Technische Zaken

Wanneer je langer dan 2 uur blijft ingelogd, wordt je automatisch uitgelogd vanwege veiligheidsredenen. Natuurlijk kun je gewoon weer inloggen daarna. Meld je a.u.b. altijd even af als je klaar bent online.

Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kun je automatisch een nieuwe aanmaken via de inlogpagina. Je klikt dan op 'wachtwoord vergeten', de rest wijst vanzelf de weg.

Video speelt niet af...

Het afspelen van video via internet vereist bepaalde brandbreedte. M.a.w. er zijn minimum eisen aan uw internet verbinding. Wanneer andere video's wel afspelen en die in de Papegaaienschool niet, kan het zijn dat u een plug-in mist.

Controleer welke browser u gebruikt en zorg dat deze van de meest recente updates is voorzien. Dit geld uiteraard ook voor uw smartphone en tablet. Alle door ons geplaatste video's zijn uitvoerig getest op ALLE platforms en worden pas vrijgegeven, zodra ze daar allemaal werkend zijn.

Afgezien van technische storingen zouden alle video's dus correct moeten afspelen op elk apparaat. Waar techniek wordt gebruikt, kunnen storingen voorkomen dus hebben we een speciale meldings- pagina voor al onze websites die u kunt controleren om te verifiëren of een bepaalde storing aan ons ligt of aan uw kant. Deze vind u HIER.

De Belangrijkste Internet Tip die je Ooit Hebt Gekregen!

Uit ervaring weten we dat het erg frustrerend kan zijn om
steeds weer inlog gegevens te moeten invullen.

Echter dit is anno NU ABSOLUUT niet meer nodig!
Installeer direct het programma LastPass en onthoud de rest van uw leven
nog slechts 1 wachtwoord,
ongeacht hoeveel websites u bezoekt waarbij u moet inloggen!

Klik Hier om direct lastpass te downloaden